Din grija pentru cei mici, parintii cauta intotdeauna sa ia cele mai bune decizii pentru acestia. Mai ales cand este vorba despre sanatate, preocuparea pentru a face alegerile potrivite este prioritatea oricarui parinte responsabil.

Din randul provocarilor cu care orice parinte se confrunta de-a randul anilor, sanatatea vederii este una destul de frecvent intalnita.

Cu atat mai dese sunt vizitele la oftalmolog in ziua de astazi, cand utilizarea ecranelor luminoase este tot mai dificil de limitat in randul copiilor. Fie ca este vorba despre efectuarea temelor sau de jocuri de dezolvoltare, impactul radiatiilor emanate de acestea nu poate fi trecut cu vederea.

Desigur, si altele sunt motivele pentru care parintii ajung cu copii la oftalmolog pentru ca acestia acuza probleme de vedere.

Afectiuni cu care s-au nascut sau care s-au dezvoltat in primii ani de viata, precum si efectele razelor solare, printre altele, sunt cauze pentru care diverse simptome se manifesta la nivelul ochilor in curs de dezvoltare.

Indiferent de motivul pentru care este necesar un control oftalmologic, la clinica Kidoptik din Bucuresti orice parinte poate pasi cu incredere.

Cu servicii special dedicate copiilor, acesta face ca totul sa fie mai usor atat pentru pacient, cat si pentru adulti. Grija ca cei mici nu vor colabora suficient pentru ca examinarea sa fie precisa si sigura nu exista aici!

Ofertele lunii aprilie 2024 la ochelari pentru copii

Sanatatea vederii la copii, in maini de incredere la Kidoptik

Este esential ca medicii care evalueaza sanatatea ochilor sa fie specilisti in ramura oftalmologica pediatrica, iar la Kidoptik doctorii au inalta competenta in rezolvarea problemelor ce tin de vederea copiilor.

Si experienta dobandita de acestia in Spitalul Militar Bucuresti, respectiv in Spitalul Universitar Bucuresti, isi spune cuvantul.

Cand vine vorba despre servicii de oftalmologie copii, aici parintii isi duc copii cu incredere. Medicii iubesc copiii si s-au dedicat crearii unor conditii excelente pentru examinarea ochilor acestora, favorizand o dezvoltare sanatoasa a vederii.

Cabinetele in care au loc examinarile oftalmologice sunt astfel dotate cu aparate de ultima generatie japoneze si germane, care sunt special destinate copiilor.

Acestea fac posibila testarea precisa a dioptriilor la copii. Un aparat vedeta in acest sens este Plus Optix, acesta fiind conceput pentru a determina dioptriile la copii. Totul se desfasoara intr-o ambianta placuta, relaxanta si prietenoasa.

Aparatele ultraperformante din dotare asigura o examinare usoara, care nu traumatizeaza si nici nu sperie copiii. Mai mult decat atat, timpul de examinare este de cateva secunde. Practic atat trebuie sa stea concentrati copiii pentru a putea pune un diagnostic.

Mai mult decat atat, exista si posibilitatea de a efectua controlul fara a utiliza picaturi. Desigur, asta va depinde si de recomandarea medicului specialist.

Astfel de motive ii fac pe parinti sa apeleze cu incredere la serviciile clinicii Kidoptik atunci cand au nevoie. Mai multe informatii despre serviciile prestate gasesc cei interesati pe pagina oficiala a clinicii – Kidoptik.ro.

2 thoughts on “Servicii de oftalmologie pentru copii complete, la clinica Kidoptik din Bucuresti

  1. Am gasit acest articol foarte util si inspirant. Este reconfortant sa stiu ca exista resurse online care ofera sprijin si sfaturi pentru parinti. Cred ca ar trebui sa fie mai multe astfel de articole disponibile, pentru a ajuta cat mai multi parinti sa faca fata provocarilor zilnice ale cresterii copiilor.

  2. Articolul de pe acest site este foarte interesant si informativ. Autorul a reusit sa prezinte o serie de idei si sfaturi utile pentru parintii care se confrunta cu diverse probleme in cresterea copiilor. Sunt de acord cu recomandarile prezentate si cred ca acestea pot fi de ajutor in situatii dificile.

Comments are closed.