Smoothie-urile, sau sucurile naturale din fructe si legume sunt sanatoase si ofera multe beneficii corpului dumneavostra. Dar de asemenea pot fi daunatoare in ceea ce priveste silueta si kilogramele in plus.Aici gasiti 4 greseli pe care sa le evitati atunci cand preparati un smoothie.

1. Adaugarea de prea putine legume

Asa cum am mentionat mai sus, adaugati cat mai multe legume in dieta dumneavoastra. Tineti cont de aceasta -ratie 2:1 ratie de legume. Alegeti spanacul, napul, salata verde, varza, castravetele si telina.

2. Prea multe fructe

Fructele pot fi bogate in nutrienti si fibre, dar de asemenea acestea nu sunt lipsite de calorii. Acestea fiind zise, introducand mai mult de cinci fructte in sucul dumeavoastra va pooate adauga calorii in plus siluetei. Adaugati putine fructe in sucul dumneavoastra intr-o ratie de 2:1, cu 2 portii de legume si 1 portie de fructe.

3. Prea multe alte produse adaugate

Pastrati-va smoothie-ul simplu, adaugati 1 portie de fructe si 2 portii de legume, poate putin lapte, apa si cateva condimente cum ar fi scortisoara.

4. Prea multi indulcitori

Nu adaugati si mai mult zahar toxic in corpul dumneavoastra. Tine-ti minte, 1 lingurita de miere sau sirop de artar va adauga mai mult de 60 calorii in sucul dumneavoastra, lucru de care nu aveti nevoie daca sucul este deja indulcit natural datorita fructelor dulci pe care le-ati ales pentru smoothie-ul dumneavoastra.