O rochie alba este o piesa vestimentara extrem de feminina pe care merita sa o ai in garderoba. Este de nepretuit primavara si vara, mai ales cand caldura este foarte mare.

Dar exista numeroase modele pe care merita sa le ai, ce merita, de asemenea, sa fie purtate in diferite situatii. Descopera in continuare ce tipuri de rochie alba de vara merita sa alegi si cum le poti asorta pe fiecare in parte.

O rochie alba de vara ar trebui sa fie aerisita, confectionata dintr-un material de buna calitate, astfel incat sa te poti simti confortabil in ea, chiar si in timpul celei mai fierbinti calduri. Merita sa pariezi aici pe creatii din viscoza, in sau bumbac organic.

Astfel de materiale sunt aerisite si sanatoase pentru piele. Rochiile de vara sunt disponibile in toate lungimile. In functie de tipul de corp, alege un model mini, midi sau maxi. Albul scoate in evidenta frumos corpul bronzat si arata foarte feminin.

Astfel de rochii se potrivesc bine cu accesoriile colorate, dar arata si minunat in aspectul total alb. Rochia alba aerisita este perfecta pentru vremea calda, o poti purta cu pantofi sport sau cu sandale. Poate arata interesant in combinatie cu sandale romane.

Rochia alba aerisita, cu lungimea maxi, este o propunere feminina pentru toate iubitoarele de tinute romantice. Iti plac aceste rochii si de multe ori ajungi sa le visezi.

Daca te intrebi de multe ori ce inseamna cand visezi rochie alba, in cultura noastra, albul este mai presus de toate un simbol al puritatii si inocentei, iar majoritatea semnificatiilor viselor despre o rochie alba se invart in jurul starii tale civile si al sentimentelor.

Descopera in continuare ce tipuri de rochie alba de vara merita sa alegi si cum le poti asorta pe fiecare in parte.

Rochie alba din dantela

O rochie alba din dantela este o alternativa excelenta la o mica rochie neagra pentru o ocazie importanta.

Daca vrei sa arati feminin si subtil, alege una dintre rochiile de dantela. O rochie alba din dantela poate fi foarte sexy, va sublinia bronzul si se va potrivi atat blondelor, cat si brunetelor.

Modele potrivite cu detalii interesante: franjuri, un decolteu adanc sau un cordon la spate sunt perfecte pentru o petrecere.

Rochiile din dantela vor arata, de asemenea, minunat pentru stilul de zi cu zi. Cele evazate pot fi purtate cu pantofi sport sau balerini.

{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Rochia alba: diverse modele si locuri unde o porti purta cu succes

  1. Am fost impresionata de modul in care autorul a abordat subiectul fericirii si a dat sfaturi practice pentru cum putem fi mai fericiti zi de zi. A fost o lectura placuta si benefica.

  2. M-am simtit inspirata de povestile de succes prezentate in articol si am realizat ca este important sa ne focusam pe recunostinta si apreciere pentru tot ceea ce avem in viata.

  3. Articolul de pe acest link a fost foarte informativ si mi-a oferit o perspectiva noua asupra subiectului discutat. Am apreciat in mod special exemplele concrete prezentate si argumentele bine structurate.

Comments are closed.