Niciodata nu se intampla sa apreciem ceva pana cand dispare. Unele persoane nu va apreciaza nici atunci cand plecati. Sunt atat de egocentrici si egoisti incat orice nu le aduce un beneficiu direct sau imediat, nu este deloc demn de atentia lor. Sunt atat de indragostiti de propria persoana incat nu mai exista loc pentru voi. Indiferent cat de mult ati incerca, indiferent cat de flexibili si intelegatori ati fi sau cat de mult i-ati iubi, nu se vor schimba niciodata. Nu se vor trezi prin magie intr-o zi si sa aprecieze in totalitate persoana minunata langa care se afla.

Nu va vor accepta iubirea si nu o vor oferi inapoi deoarece dupa iubirea lor imensa de sine, nu mai au nimic sa va ofere si voua. Tot timpul, toata iubirea, pasiunea si grija le sunt indreptate catre ei insisi. Precum o gaura neagra, va vor atrage si vor devora sentimentele tuturor celor din jur.

Iata cele 5 semne ca nu va merita:

1. Va mint si va insala

Va pun increderea la incercare si va mint. Nu va vor spune niciodata unde merg sau in compania cui se afla. Traiesc o viata dubla si va folosesc pentru a sustine terta persoana. Va mint pentru ca nu sunteti importanti pentru ei. Numai persoanele lor sunt importante pentru ei.

Toata lumea din jur va fi folosita si eliminata pentru a le alimenta satisfactia. Nu va iubesc destul pentru a fi sinceri cu voi si nici macar nu au atata respect pentru a inchiea o relatie inainte de a incepe alta.

2. Ei iau, nu ofera

Persoanele care se alfa intr-o relatie ce se bazeaza pe iubirea reciproca, pana la un moment dat, ofera din tot ceea ce au. Isi acorda timpul, resursele, iubirea si spatiul partenerilor lor. In preajma unei astfel de persoane, toata lumea este fericita si multumita.

Atunci cand vorbim despre o persoana care stie doar sa ia, numai jumatate din relatie se bazeaza pe oferit, in timp ce cealalta parte se hraneste cu aceste resurse. Precum o gaura neagra, va vor epuiza, neoferind nimic in schimb. Pentru ei, relatia este unilaterala. Fie faceti ca ei, fie va parasesc.

Aveti nevoie de cineva care poate sa accepte faptul ca sunteti un om cu dorinte, sentimente si nevoi proprii. Aveti nevoie de cineva care ofera inapoi unei relatii mai mult decat lucrurile de care se folosesc.

3. Va depreciaza

Astfel de indivizi sunt atat de concentrati pe propria viata si dorinte incat voi deveniti neimportanti in lumea lor. In majoritatea timpului, aceste aspecte le pastreaza doar in gand. Atunci cand sunt instabili emotional sau sunt suparati, lipsa lor de respect se va manifesta prin comentarii denigrante.

Una este sa va sacaiti putin unul pe celalalt, dar atunci cand au intentii rele in suflet, comentariile lor au scopul simplu de a va rani; atunci este momentul sa plecati. O persoana care va iubeste si va respecta nu va va deprecia si in mod cert nu vor face acest lucru in fata altora.

In schimb, o gaura neagra va va rupe in bucati si va va distruge pentru ca asta le este firea.

4. Nu sunt de incredere

Nu sunt persoane pe care sa va bazati sa va sustina sau sa fie intr-un anumit loc la o anumita ora. Aceste gauri negre traiesc in propria lume si nu pot trece peste propriul ego. Vor uita intalnirile importante. Vor lipsi de la activitati insemnate precum evenimentele sportive sau piesele de teatru ale copiilor pentru ca traiesc intr-o singura lume, lumea lor.

Daca aveti nevoie de ei, nu se vor afla acolo pentru voi sunteti doar o mare inconvenienta pentru ei. Aveti nevoie de cineva pe care va puteti baza sa fie acolo in momentele importante. Sunteti acolo pentru ei, ei de ce nu pot fi acolo pentru voi?

5. Sunt mai mult egoisti decat jucatori in echipa

Sunteti o echipa. Veti pierde sau veti reusi impreuna. Daca una dintre persoanele din echipa castiga, atunci toata echipa, ca si corp unitar, va castiga. Actionam precum indivizi dar castigam ca echipa, sau cel putin, asa ar trebui sa fie.

Unei gauri negre i se spune singularitate dintr-un motiv intemeiat. Nimic nu se poate apropia de ele fara a fi distrus in timpul procesului.

Acesti oameni sunt atat de egoisti incat trebuie sa castige doar pentru a-si satisface propriul ego – un ego atat de fragil incat nu pot suporta sa vada cum o alta persoana se descurca mai bine, chiar daca respectivii sunt partenerii lor.

Avet nevoie de cineva care lupta pentru aceleasi teluri ca voi si care este dispus sa depuna suficiente eforturi pentru a vedea echipa cum castiga, chiar si atunci cand gloria nu le va reveni lor personal.

4 thoughts on “5 semne ca iubiti o persoana ce nu va merita

  1. In final, vreau sa multumesc autorului pentru acest articol interesant si util. Voi incerca cu siguranta unele dintre jocurile recomandate pentru a petrece mai mult timp de calitate alaturi de copilul meu.

  2. Sugestiile de jocuri prezentate in articol sunt foarte variate si cred ca pot fi potrivite pentru orice varsta a copilului. Este reconfortant sa stii ca exista optiuni distractive care ii pot tine ocupati pe cei mici si ii pot invata lucruri noi in acelasi timp.

  3. Mi-a placut modul in care au fost prezentate diverse tipuri de jocuri de societate si beneficiile pe care le aduc copiilor. Consider ca este important sa incurajam astfel de activitati care ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte creativitatea si gandirea critica.

  4. Articolul este foarte informativ si mi-a oferit multe idei noi pentru a petrece timp de calitate cu copilul. Sunt de acord cu faptul ca jocurile de societate pot dezvolta abilitati importante la copii, cum ar fi rezolvarea problemelor sau interactiunea sociala.

Comments are closed.