Descrierea unei femele alfa nu este usor de conceput. Cu toate acestea, definirea multitudinii de metode prin care aceasta va va imbunatati relatia este floare la ureche.Atunci cand intalniti o femeie alfa, veti sti. O veti simti. Expira incredere, complimentata de independenta si intuitie.

Desi unii ar numi-o autoritara, ea este defapt foarte sigura pe sine. Urmareste ceea ce isi doreste, ia ceea ce are nevoie si lasa in urma tot ceea ce nu ii foloseste.

Femeia alfa are caracter

Puterea si caracterul ei vor face dintr-o astfel de femeie cel mai bun partener din cate ati putea gasi.

Haideti sa stabilim un lucru: ea nu este salvatorul vostru sau mama voastra. Este adevarat ca aproape toti dintre noi aduc un bagaj nedorit in relatiile noi, dar femeia alfa nu va va rezolva problemele.

In schimb, ostilitatea ei fata de participarea la drama altcuiva (inclusiv a voastra) va va ajuta sa va definiti propria cale si sa gasiti raspunsuri de unii singuri.

O femeie alfa va va schimba intr-o multitudine de moduri.

In principal, va vor provoca sa va puneti singuri la incercare si nu vor accepta scuzele sau sabotajul propriu. Din cauza acestor aspecte pe care nu le permite, ea va va inspira pentru a deveni o versiune cat mai buna a voastra.

Femeia alfa is canalizeaza eficient energia

Evitati jocurile mentale si manipularea; o femeie alfa stie in ce directie sa isi canalizeze energia – si nu asupra nesigurantelor triviale.

Nu vrea sa va controleze sau sa va schimbe; a vazut deja puterea din voi si va ajuta sa va amintiti de aceasta atunci cand aveti nevoie. Tineti minte, are nevoie de un partener egal si stabil, care o va ajuta sa revina pe drumul cel bun la nevoie.

Femeile puternice nu au intentii ascunse. Vorbirea pasiv agresiva, nesinceritatea si nebunia generala nu vor fi acceptate. Respectul de sine este obligatoriu. Ele vor (si merita) o relatie in care ambii parteneri se pot ridica reciproc in momentele de slabiciune.

Daca are destula incredere in voi pentru a se deschide in fata voastra si sa va permita sa ii descoperiti lumea, atunci fiti siguri ca stie ca sunteti destul de puternici pentru a manevra tot ceea ce veti gasi.

Femeia alfa este realista

Este o persoana realista si o va spune asa cum este. Tineti minte, ea stie ca va puteti descurca cu ea exact asa cum este si in mod inevitabil va va returna favoarea.

De cele mai multe ori, femeile alfa au o reputatie proasta. Sunt considerate rautacioase sau insistente, nu sunt vazute ca niste persoane distractive si prietenoase, precum cei care se incadreaza in Beta sau Omega; lucru total neadevarat.

Ele reprezinta o noua rasa de femei – puternice, inteligente, sigure pe ele – femei alfa.