Viata de zi cu zi a copiilor este solicitanta si plina de actiune. Un somn bun este deosebit de important pentru bunastarea copilului tau. Patul pentru copii sau patutul pentru bebelusi potrivit, trebuie sa ofera ore de relaxare in fiecare zi, astfel incat sa fie plin de energie a doua zi.

Paturile pentru copii nu sunt doar pentru dormit. Pentru multi copii si bebelusi, devine un refugiu personal. Aici se poate juca, odihni si multe altele. In orice caz, paturile pentru copii trebuie sa fie locul unde sa va relaxeze si sa-si reincarce bateriile.

Paturi copii din lemn – Tipuri

Paturile pentru copii din lemn sunt simple sau colorate si sunt destul de diferite. Fiecare are avantajele si caracteristicile sale specifice. Paturile pentru copii supraetajate sunt destul de preferate pentru camera copiilor si au fost intotdeauna populare.

Paturile supraetajate ofera spatiu pentru doua saltele – una deasupra si una dedesubt si, prin urmare, sunt potrivite in special pentru fratii care dorm in aceeasi camera. Chiar daca mai tarziu exista camere separate, un pat supraetajat poate fi folosit in continuare.

Copilul poate invita prietenii sa stea peste noapte sau poate transforma un nivel al patutului intr-un colt confortabil.

Ofertele lunii aprilie 2024 la perne si pilote de pat

Multi copii adora sa urce treptele spre patul lor pentru a dormi. Paturile supraetajate sunt ideale pentru camerele de copii mai mici, deoarece spatiul de sub pat poate fi folosit pentru un birou, o zona de relaxare sau spatiu de depozitare.

Paturile pe jumatate inalte sunt, de asemenea, foarte populare. Dupa cum sugereaza si numele, salteaua este la jumatatea distantei.

Acest tip de pat pentru copii este deosebit de potrivit pentru camerele cu tavane joase. Exista mult spatiu sub pat care poate fi folosit in multe feluri.

Paturile functionale sau paturile extensibile pot fi utilizate in mod flexibil. Daca este necesar, poti amplasa rapid o alta saltea, ideala pentru vizitatori.

Daca a doua saltea nu este scoasa, un pat functional in camera copiilor ocupa la fel de mult spatiu ca un pat normal.

Acum exista paturi supraetajate care au si o functie extensibila. O singura piesa de mobilier poate crea chiar si trei locuri de dormit complete, daca este necesar.

Paturi copii din lemn si patut bebelusi

Atunci cand alegi paturi pentru camera copiilor, este indicat sa acorzi o atentie deosebita materialului mobilierului. Paturile pentru copii din lemn emana confort, iar piesele lacuite sunt deosebit de usor de curatat.

Desigur, sanatatea copilului tau nu trebuie sa fie afectata negativ de culorile si finisajele mobilierului.

Toate paturile pentru copii si patuturile pentru bebelusi sunt fabricate la cele mai inalte standarde de siguranta si cu materiale si culori inofensive.

In functie de varsta copilului tau, trebuie acordata o atentie deosebita sigurantei patutului.

Pentru bebelusi ar trebui sa fie preferate patuturile cu protectie impotriva caderii. Siguranta este intotdeauna pe primul loc. Protectia impotriva caderii este o necesitate pentru un patut bebelusi. Suprafata patutului ar trebui aleasa in functie de varsta copilului.

Cu cat copilul este mai mare, cu atat suprafata de culcare este mai mare. Pentru bebelusi, o saltea care are 90 cm latime este de obicei perfect adecvata.

Copiii isi doresc adesea un pat mai mare de la aproximativ 120 cm latime, pentru ca la aceasta varsta au nevoie de mult spatiu pentru dezvoltarea personala.

{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Ce paturi copii din lemn exista si ce patut bebelusi sa alegi

  1. Articolul oferă o bună perspectivă asupra alegerea paturilor pentru copii. Aș fi interesată să știu cum putem adapta aceste paturi pe măsură ce copilul crește, pentru a evita schimbări frecvente de mobilier.

  2. Sfaturile sunt foarte utile, însă mi-ar plăcea să văd și recomandări privind siguranța paturilor supraetajate, mai ales pentru familiile cu copii mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *