AcasăDiverseUrmeaza modelul japonez pentru a-ti pastra silueta si tineretea

Urmeaza modelul japonez pentru a-ti pastra silueta si tineretea

Ar putea fi nevoie de mult efort din partea noastra pentru a ne mentine siluetele, dar daca ne uitam la alte tari, precum Japonia, am putea observa ca de foarte putine ori vom gasi o persoana supraponderala.De fapt, Japonia este una dintre cele mai sanatoase state, unde speranta de viata este comparabil mai mare decat in alte tari. Cand stam sa ii analizam, vom observa ca sunt destul de subtirei si ca au o piele impecabila, care va starni invidia celorlalti.

Intrebarea pe care majoritatea oamenilor incep sa o puna este cum reusesc sa mentina aceste calitati. Daca vrei sa stii cum reusesc japonezii sa isi mentina sanatatea si siluetele, incearca urmatoarele ponturi.

Alimentatia sanatoasa

Japonezii prefera sa consume regulat preparate gatite in casa in detrimentul mancarii comandate de la restaurante sau la pachet. O masa normala pentru o familie japoneza este formata dintr-o cana de orez, nori sau foi de alge, o cana de ceai verde, supa miso si alte alimente de acest tip.

Vei descoperi ca majoritatea meselor lor contin un element verde, ceea ce inseamna ca isi alimenteaza corpurile cu foarte multi antioxidanti, care ii vor proteja impotriva radicalilor liberi nocivi pentru sistem.

Consumul de alimente fermentate

Citeste continuarea articolului aici: Urmeaza modelul japonez pentru a-ti pastra silueta si tineretea

Articole similare

Cele mai citite