AcasăDiverseUleiul de trandafir salbatic

Uleiul de trandafir salbatic

Uleiul de trandafir salbatic este un produs bio de exceptie, cu proprietati multiple, tratand cu succes afectiunile pielii.
Se utilizeaza in domeniul medical si in cosmetica, venind in ajutorul persoanelor cu piele sensibila. Uleiul de trandafir salbatic este potrivit pentru orice tip de ten, dar se recomanda mai ales persoanelor cu piele sensibila, care suporta greu tratamentele cosmetice clasice.

Contine acizi importanti si vitamina A, fiind hranitor si bogat in substante necesare organismului. Asupra pielii, are o actiune de intinerire si protectie.

Asigura refacerea rapida a pielii, fiind de mare ajutor persoanelor care se confrunta cu cicatrici, pete sau arsuri. In acnee, vindeca cicatricile si roseata, combatand iritatiile. Se poate utiliza ca ingredient pentru masti sau pentru masaj.

Hraneste pielea in profunzime, hidrateaza si asigura necesarul de vitamina A. Este indicat si persoanelor afectate de riduri si de imbatranirea prematura, fiindca intinereste pielea.

Citeste continuarea articolului aici: Uleiul de trandafir salbatic

Articole similare

Cele mai citite