AcasăDiverseSfaturi pentru organizarea unui dormitor aerisit si confortabil

Sfaturi pentru organizarea unui dormitor aerisit si confortabil

Atunci cand locuim intr-un apartament spatios sau de dimensiuni relativ modeste este foarte important ca dormitorul sa fie o incapere ideala pentru odihna si relaxare, asa ca trebuie sa stim cum sa ne putem optimiza spatiul in cel mai bun mod posibil.

In acest scop, avem la dispozitie mai multe optiuni pe care le putem adapta in functie de nevoile noastre. Suprafata reala pe care o avem la dispozitie poate fi, de asemenea, un factor care sa ne permita sa amenajam un dormitor aerisit si confortabil.

In general, vom ajunge sa ne organizam in functie de utilizarea pe care o vom da dormitorului (daca este unul pentru oaspetii, de exemplu) si de persoana care il va folosi (un copil, un student, un cuplu).

Dormitorul este acea parte a casei care este cea mai personala si in care te odihnesti si te relaxezi. Cu toate acestea, poate fi adesea cea mai dezordonata zona a casei din cauza schimbului des de imbracaminte, pentru ca nu este cea mai „sociala” zona a casei, din lipsa de timp sau din orice alt motiv.

Pentru a te bucura de o camera curata si de o atmosfera placuta la culcare este necesar sa iti dedici ceva timp, dar rezultatul va fi un dormitor confortabil si odihnitor. De asemenea, este important sa ai un mobilier bun care sa iti permita sa depozitezi totul fara a pierde spatiu.

Exista multe optiuni, asa ca te invit sa descoperi aceste idei de organizare a unui dormitor, astfel incat, la final, sa obtii dormitorul pe care ti l-ai dorit.

Organizarea dressingului

Un dormitor organizat si aerisit incepe cu delimitarea spatiului din dressing. Astfel, daca acesta serveste intregii familiei, este util sa aloci fiecarui membru un spatiu potrivit pentru nevoile sale, astfel incat sa-si poata aseza hainele in ordine.

Ai un dressing pentru o persoana, cu un singur dulap? Poti mari suprafata cu ajutorul unor rafturi montate pana aproape de tavan. Daca vrei sa economisesti spatiul din camera, poti inlocui usile batante cu usile glisante. De asemenea, trebuie sa tii cont de compartimentarea corecta a spatiului.

Obiectele vestimentare diferite au nevoie de locuri diferite – camasile vor fi asezate pe umerase, bluzele si puloverele pe rafturi, in timp ce lenjeria intima poate fi asezata in sertare. Foarte utile iti vor fi barele metalice sau din lemn, care sa sustina umerasele pe care vei agata rochiile, gecile si paltoanele.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru organizarea unui dormitor aerisit si confortabil

Articole similare

Cele mai citite