AcasăDiverseSfaturi de urmat atunci cand decorezi ferestrele

Sfaturi de urmat atunci cand decorezi ferestrele

Daca simti nevoia sa redecorezi incaperile casei tale, dar nu doresti sa faci o investitie prea mare, inlocuirea perdelelor si a draperiilor este cea mai avantajoasa solutie.


Insa cum stii care perdele sunt cele mai potrivite pentru ferestrele tale. Pentru a ajunge la rezultatul corect trebuie sa raspunzi la cinci intrebari din acest articol.

Acestea te vor face sa intelegi ce rol au ferestrele in casa ta si cum sa armonizezi usor acele perdele care iti indeplinesc nevoile cu stilul decorativ ales.

Pentru a nu pierde timp in alegerea materialelor potrivite trebuie sa stii ce efect vor avea acestea asupra ambientului si ce scop au aceste meteriale in living, dormitor, bucatarie sau camera copilului.

Ai nevoie de intimitate?

In cazul in care locuiesti la casa sau intr-un apartament situat la parterul unui bloc, cu siguranta, iti vei dori sa feresti intimitatea caminului tau de ochii curiosilor, dar in acelasi timp sa oferi si lumina necesara in functie de destinatia spatiului.

Ai nevoie de o perdea dintr-un material transparent care iti ofera vizibilitate in exterior, dar care nu permite celor de afara sa vada detalii din incapere in timpul zilei.

Citeste continuarea articolului aici: Sfaturi de urmat atunci cand decorezi ferestrele

Articole similare

Cele mai citite