AcasăDiverseNu bagati in seama etichetele, nu ascultati de mass media si fiti...

Nu bagati in seama etichetele, nu ascultati de mass media si fiti fericiti

Am creat atat de multe etichete pentru oameni si pentru personalitatile lor, dar fiecare dintre noi este de nedefinit.Am creat chiar si cuvinte noi, care nu erau cuvinte, pentru a explica modul in care oamenii aleg sa foloseasca cuvinte. Nu sunt un introvertit. Nu sunt un extrovertit. Nu sunt ambivert. Sunt orice simt ca ar trebui sa fiu in ziua aia si va garantez ca acea stare o sa varieze.

Cum putem defini o fiinta intreaga – cu capricii, idealuri, felul in care rade sau glumele care ii se par amuzante, sarcasmul ei sau lipsa acestuia – cum putem spune ca acea persoana poate fi rezumata intr-un singur termen? Pai, nu putem.

Asa ca am conceput cuvinte noi si inca cateva pentru a explica comportamentul unei persoane. Chestia este ca deja aveam un cuvant la indemana – unic.

Va mai amintiti de asta?

Odata, eram cu totii diferiti si asta era in regula. Apoi, societatea a cazut in capcana pe care mass media ne-a setat-o si cu totii am inceput sa ne temem sa fim noi insine.

Ni s-a spus ca daca ne dorim ca ceilalti sa ne placa, trebuie sa ne comportam sau sa ne imbracam intr-un anumit fel, sa avem anumite lucruri si sa ascultam doar un gen de muzica.

Am devenit inconfortabili in propria piele si am crezut ca daca ne purtam diferit fata de felul in care ni s-a spus sa ne purtam, era ceva gresit la noi.

Citeste continuarea articolului aici: Nu bagati in seama etichetele, nu ascultati de mass media si fiti fericiti

Articole similare

Cele mai citite