AcasăDiverseIdei de machiaj pentru 2016

Idei de machiaj pentru 2016

2020 este anul Rose Quartz si Serenity. In materie de machiaj, reinterpretarile unor stiluri clasice mixate cu elemente naturale ce conduc la crearea unui look inocent sunt in tendintele pe care designeri le propune pe podium. In acest an, machiajele sunt indraznete si totodata contrastante.Asa cum in 2015 culoarea in mare voga a fost Marsala, acum, in 2020, avem deja doua culori stabilite de Institutul Pantone, din New York. Acestea sunt rozul cuart si albastrul seren (albastrul cerului). Tenul va fi obligatoriu proaspat si natural.

Se accentueaza obrajii pentru a le da o stralucire rozalie si mai ales buzele care vor fi in culori puternice de rosu aprins. Pentru ochi, tonuri azurii, albastru electric sau bleu celest – acestea vor fi fara indoiala nuantele preferate pentru machiaj in anul urmator.

In contrast avem si machiajul grafic, foarte accentuat cu buze nude, asa ca indiferent de fizionomie, fiecare isi poate gasi un stil personal care sa fie si in tendinte. – Katiusa Popovici, make-up artist.

Smokey eyes

Citeste continuarea articolului aici: Idei de machiaj pentru 2016

Articole similare

Cele mai citite