AcasăDiverseCum sa supravietuiti iubirilor moderne in functie de semnul zodiacal

Cum sa supravietuiti iubirilor moderne in functie de semnul zodiacal

Berbec (21 Martie pana la 19 Aprilie) – Veti supravietui unei iubiri moderne prin infruntarea directa a acesteia, prin faptul ca o abordati exact asa cum este, cu fiecare amintire, mici detalii, mesaje fara raspuns si orice altceva care altfel v-ar fi distrus motivatia sa mai iesiti la intalniri.O folositi sub forma de combustibil pentru a reusi sa va continuati calatoria. Asa ca daca un pusti nu va mai raspunde pe Tinder, treceti la urmatorul!

Taur (20 Aprilie pana la 21 Mai)
Veti supravietui iubirii moderne datorita faptului ca va deschideti inima intemnitata. Atunci cand o persoana va dezamageste, sunteti convinsi ca si urmatorul va face exact acelasi lucru dar daca le mai oferiti o sansa, ati putea ramane placut surprinsi.

Nu veti gasi niciodata persoana care sa nu va franga inima daca va este frica sa le-o oferiti.

Gemeni (22 Mai pana la 21 Iunie)
Veti supravietui iubirii moderne datorita faptului ca veti intelege intr-un final ceea ce cautati. Fie ca va doriti o relatie sau nu, depinde de voi; dar iubirea moderna si intalnirile vor ramane doua aspecte extrem de frustrante pana cand veti lua o decizie.

In timp ce oamenii se simt natural atrasi de personalitatile voastre extrovertite, comportamentul vostru ce variaza intre calduros si rece poate transmite mesaje incerte iar asta este exact ce ar trebui sa evitati daca vreti sa supravietuiti unei iubiri moderne. Fiti mai directi in privinta a ceea ce vreti, aveti nevoie si la ce va asteptati.

Rac (22 Iunie pana la 22 Iulie)
Veti supravietui unei iubiri moderne prin intermediul prietenilor si a familiei. Data viitoare cand mamele voastre va spun ca stiu perechea potrivita pentru voi, poate ar fi cazul sa acceptati oferta. Relatiile voastre cu prietenii si familia sunt extrem de stabile si ei stiu mai bine decat oricine ce trebuie sa faca.

Supravietuiti intalnirilor moderne prin faptul ca va incredeti in ei daca incearca sa va gaseasca o pereche.

Leu (23 Iulie pana la 22 August)
Veti supravietui unei iubiri moderne datorita faptului ca mentineti mereu mingea in propriul teren. O parte din toata nebunia legata de intalnirile din ziua de azi se bazeaza pe scheme si jocuri dar voi sunteti jucatori foarte buni si stiti cum sa le castigati.

Ati putea fi nevoiti sa jucati o vreme inainte de a gasi persoana care sa va faca sa realizati ca va iubesc indiferent de schemele pe care vreti sa le aplicati.

Fecioara (23 August pana la 22 Septembrie)

Citeste continuarea articolului aici: Cum sa supravietuiti iubirilor moderne in functie de semnul zodiacal

Articole similare

Cele mai citite