AcasăDiverseCum creezi senzatia de spatiu intr-un living mic?

Cum creezi senzatia de spatiu intr-un living mic?

Modul nostru de viata s-a schimbat mult in ultimii ani, iar aceasta schimbare a afectat casele noastre. In zilele noastre, casele tind sa devina din ce in ce mai mici.

Desi la inceput acest lucru poate parea o mare problema atunci cand vine vorba de decorarea lor, nimic nu ar putea fi mai departe de adevar. Una dintre cele mai reprezentative incaperi din casa este livingul.

Mai ales in marile orase, acest spatiu a pierdut metri, dar, in mod paradoxal, si datorita crizei, a capatat si viata. In general, tot mai multi oameni se bucura de timpul liber petrecut acasa. Fara indoiala, camera de zi este in prezent spatiul social prin excelenta.

In cazul camerei de zi, este suficient sa urmezi cateva trucuri simple pentru a face livingul sa para mult mai mare si care schimba radical modul in care acest spatiu este vazut si perceput.

Alege mobilier in culori deschise

Atunci cand cauti mobila pentru un living de mici dimensiuni, nu doar piesele conteaza. Tine cont si de forma si materialul mobilei pe care o alegi, astfel incat aceasta sa te ajute sa obtii mai multa flexibilitate.

Daca vrei sa incorporezi mobila din lemn, tine cont ca lemnul de culoare inchisa adauga mai multa greutate spatiului decat o face o mobila de culoare alba. Atunci cand peretii sunt de culoare deschisa, mobila alba sau crem contribuie la marirea vizuala a spatiului.

Mesele excelente pentru un living mic sunt cele din sticla, pentru ca au un impact vizual mai redus si lasa privirea sa mearga mai departe.

Inlocuieste canapeaua cu un coltar

Citeste continuarea aici: Cum creezi senzatia de spatiu intr-un living mic?

Articole similare

Cele mai citite