AcasăDiverseCele mai utile trucuri de amenajare a unei cafenele de succes

Cele mai utile trucuri de amenajare a unei cafenele de succes

Te gandesti sa deschizi o cafenea? Sa fii proprietarul unei cafenele este una dintre cele mai provocatoare si mai satisfacatoare slujbe pe care o poti avea, trebuie sa cunosti oameni noi, sa servesti lucruri delicioase pe care clientii le cer si sa fii capabil sa creezi o atmosfera buna.

O afacere este ca o fiinta vie de care trebuie sa ai grija cu atentie, zi de zi. Cu alte cuvinte: pentru a face profit dintr-o cafenea, nu este suficient sa servesti cafea.

Trebuie sa te diferentiezi de concurenta, sa te concentrezi pe un produs de calitate si sa le oferi clientilor ceva unic care sa ii faca sa revina. In zilele noastre, daca exista un lucru pe care orice afacere il cauta, acesta este cresterea vanzarilor.

Atragerea de noi clienti este o oportunitate de aur pentru a creste nu numai veniturile, ci si pentru a incerca sa fidelizezi clientii. Social media si noile tehnologii te pot ajuta sa-ti atingi obiectivele. In timp ce elaborezi planul de afaceri, vei intampina diferite obstacole.

Iata cateva sfaturi care, in opinia noastra, te pot ajuta sa eviti stagnarea si sa faci din afacerea ta un loc dinamic in care tot mai multi oameni se vor aseza sa savureze o cafea buna.

Amenajeaza un colt langa geam

O cafenea de succes trebuie sa includa si un colt de relaxare langa geam, mai ales daca localul se afla la strada sau beneficiaza de o priveliste de vis. Poti alege o masuta de cafea pentru living sau o masa de bar de tip consola, insotita de scaune de bar.

Aceasta amenajare poate reprezenta primul lucru pe care il cauta clientii atunci cand intra in cafenea si vor sa lucreze sau vor sa se bucure de o cafea buna, intr-un colt mai retras. In plus, in momentul in care trecatorii vor vedea persoane care beau cafeaua, pot fi tentati sa intre si sa se bucure de aceleasi momente de relaxare.

Nu omite zona de tip lounge

In afara de spatiul de la geam, preferat de cei care isi doresc un colt mai retras, exista si clienti care pun accentul pe confort si vor sa se relaxeze, povestind cu prietenii.

In functie de dimensiunile spatiului cafenelei, clientii au nevoie de fotolii de tip lounge sau de o zona cu canapele confortabile si fotolii. Pentru aceasta zona, alege corpuri de iluminat deosebite si decoreaza mesele simplu si elegant, folosind accesorii in culorile mobilierului.

Dintr-o cafeneaua cu un design vesel nu trebuie sa lipseasca vazele cu flori si nici tapetul colorat, care sa anime intreaga incapere.

Include si o zona de take away

Citeste continuarea aici: Cele mai utile trucuri de amenajare a unei cafenele de succes

Articole similare

Cele mai citite