AcasăDiverseCe sutiene sa alegi pentru a te simti libera si sexy

Ce sutiene sa alegi pentru a te simti libera si sexy

Fiecare tip de sutien are o taietura diferita si, prin urmare, indeplineste functii diferite. Ar trebui sa stii despre caracteristicile speciale ale fiecarui tip de sutien, pentru a gasi modelul care ti se potriveste cel mai bine.

Poti alege sutiene Triumph, sutiene Astratex, sutiene Jolidon, sutien Push Up, sutien cu inchidere in fata etc.

Sutienele Triumph

Sutienele Triumph cu cupe mari sunt atragatoare si la moda si garantat te sprijina abil cu calitatea lor unica in urmatorii ani. Exista o selectie larga de sutiene Triumph putand alege versiunea preferata. Nu exista limite de marimi si modele, ceea ce le face indispensabile ca elemente esentiale de baza.

Astfel de sutiene ar trebui sa-si gaseasca drumul in fiecare garderoba a femeii moderne. De la culori simple la stiluri elegante cu dungi, pana la imprimeuri florale, totul este reprezentat de sutienele Triumph.

Datorita bretelelor cu simt moale, cu greu simti greutatea sanilor si esti usurata de tensiunea de pe spate si umeri, ceea ce va crea o postura sanatoasa si dreapta in cazul sutienelor cu burete.

Datorita bretelelor si caracterului reglabil individual, vei obtine nu numai potrivirea perfecta, ci si un confort de purtare care creeaza dependenta. Astfel, le puteti adapta exact la circumferinta si dimensiunea sanilor pentru un sprijin individual excelent.

Sutienele Astratex

Materialele din care sunt cusute modelele de sutiene Astratex provin din tarile vest-europene, adesea din Franta sau Italia. Cusutul in sine are loc in statele baltice si Polonia, de unde piesele finite se deplaseaza la depozitele din Romania.

Citeste continuarea articolului aici: Ce sutiene sa alegi pentru a te simti libera si sexy

Articole similare

Cele mai citite