AcasăDiverseAdevarat elixir pentru piele, untul de shea

Adevarat elixir pentru piele, untul de shea

Natura este alaturi de noi si ne ofera din bogatia ei hidratanti naturali cu efecte miraculoase. Supranumit si „Aurul femeilor”, untul de shea este cu desavarsire secretul frumusetii!
Un adevarat elixir pentru piele, untul de shea provine din fructele copacului karite care creste numai in regiunile de savana din Africa, fiind unul dintre cele mai bogate substante emoliente naturale care confera pielii o hidratare intensa si multe alte beneficii.

Hidratarea este conditia esentiala pentru o piele sanatoasa, fina si catifelata. Hidratarea atat interna cat si externa ar trebui sa fie un stil de viata, deoarece lipsa apei din epiderma duce la rigidizarea fibrelor de colagen si implicit la uscarea pielii.

Cel mai puternic hidratant natural este untul de shea, care spre deosebire de alti hidratanti restabileste elasticitatea naturala a pielii, aceasta devenind moale si delicata pentru o perioada mai lunga.

Ingrediente cu vitamine vindecatoare

Untul de shea contine o abundenta de ingrediente vindecatoare, inclusiv vitamine, minerale, proteine si un profil unic de acizi grasi.

Untul de shea are proprietati naturale de protectie solara, oferta protectie eficienta impotriva radicalilor liberi, contine agenti anti-inflamatori, restabileste elasticitatea naturala a pielii si stimuleaza regenerarea celulara.

Citeste continuarea articolului aici: Adevarat elixir pentru piele, untul de shea

Articole similare

Cele mai citite