AcasăDiverse7 ponturi pentru a include pudra de talc in rutina ta de...

7 ponturi pentru a include pudra de talc in rutina ta de infrumusetare

Cum ai putea include pudra pentru bebelusi in rutina zilnica de infrumusetare a parului si a pielii sau, mai mult, in machiajul de zi cu zi? Lista cu cele 7 ponturi pentru a utiliza pudra de talc in acest sens te va ajuta sa profiti mai usor de numeroasele sale aplicatii.Nu numai ca pudra pentru bebelusi are un miros placut, dar este, de asemenea, foarte benefica! Mai jos vei gasi 7 dintre cele mai grozave moduri prin care pudra de talc iti va infrumuseta parul, pielea si machiajul.

1. Epilare mai putin dureroasa

Epilarea poate fi destul de dureroasa, dar, daca aplici pudra de talc pe piele inainte, firele de par vor fi eliminate mult mai eficient. Pudra ajuta la absorbtia umezelii de pe suprafata pielii, facand ca ceara sa adere mai bine la firele de par.

Ce trebuie sa faci:
Aplica o cantitate moderata de pudra in zonele pe care urmeaza sa le epilezi. Acest lucru va grabi procesul, deci va reduce timpul de suferinta.

2. Deodorant pentru picioare

Pudra pentru bebelusi poate fi folosita pentru a indeparta mirosurile neplacute din pantofi, in special pe timpul verii, cand vei transpira mai mult ca de obicei. De asemenea, aplicarea directa a pudrei de talc pe picioare va preveni transpiratia excesiva.

Ce trebuie sa faci:
Aplica o cantitate mica de pudra de talc pe picioare inainte de a-ti pune sosetele.

3. Pentru aspectul de suvite vopsite

Ai putea aplica pudra de talc pe par pentru contrast. In lumina, va crea impresia de suvite vopsite.

Ce trebuie sa faci:
a. Pune o cantitate mica de pudra de talc in mana. Va actiona cel mai bine pe parul inchis la culoare.

Citeste continuarea articolului aici: 7 ponturi pentru a include pudra de talc in rutina ta de infrumusetare

Articole similare

Cele mai citite