AcasăDiverse3 sfaturi utile pentru a cumpara o canapea online

3 sfaturi utile pentru a cumpara o canapea online

De obicei achizitionarea unei canapele trebuie sa se faca doar fizic dintr-un magazin, insa daca nu ai suficient timp sa te deplasezi sau zona in care stai este la o distanta mult prea mare de magazin, este eficienta si o comanda online.


In cazul in care te intrebi daca este riscant sau nu sa comanzi un obiect de mobilier atat de masiv de pe internet, ei bine, este, insa decat daca nu tii cont de urmatoarele sfaturi:

Ce dimensiunie te intereseaza si de ce

Daca te atrage un model de canapea de pe site-ul unui magazin online, noteaza-ti dimensiunile mentionate la detaliile produsului, apoi marcheaza-le pe pardoseala din camera de zi sau din orice alt spatiu unde vrei sa o asezi.

Incearca sa nu te limitezi la o singura varianta de asezare, si verifica daca o poti muta in mai multe configuratii ale mobilierului.

De asemenea, este indicat sa compari dimensiunile noii canapele cu cele ale canapelei vechi (daca este cazul), ori cu un fotoliu sau un scaun.

Astfel, poti vizualiza mai bine cat de joasa sau cat de inalta este noua piesa de mobilier, cat de confortabil te vei putea aseza pe aceasta, dar si cat de bine va arata in functie de proportiile celorlalte elemente din decor.

Tine cont de toate dimensiunile, nu doar de lungime, inaltime si latime. Inaltimea si latimea cotierelor, inaltimea picioarelor si a spatarului sunt la fel de importante pentru a lua o decizie buna.

Cere mostre de material

Dupa ce ai selectat cateva modele de canapele care s-ar potrivi de minune in livingul tau, e momentul sa alegi cel mai potrivit material. Dar cum iti poti face o idee despre textura unei tapiterii prin intermediul unui magazin online de mobilier si decoratiuni? Foarte simplu! Cu ajutorul mostrelor de tesaturi.

Citeste continuarea articolului aici: 3 sfaturi utile pentru a cumpara o canapea online

Articole similare

Cele mai citite