AcasăDiverse3 lucruri importante ce trebuie stiute despre anxietatea persoanelor iubite

3 lucruri importante ce trebuie stiute despre anxietatea persoanelor iubite

„Anxietatea este cel mai mare dusman al iubirii. Ii face pe ceilalti sa se simta ca si cum un om ce se ineaca se tine de tine. Vrei s ail salvezi, dar stii ca te va sugruma cu panica lui”, scris de Anaïs Nin.Sa iubesti pe cineva cu anxietate este o adevarata provocare

Totusi, daca poti trece peste momentele dificile, poti fi sigur ca vei gasi un partener care este empatic, plin de compasiune, creativ si foarte inteligent. O minte ocupata este atat un dar cat si un blestem. Te poate darama dar te poate face a te simti cat mai viu.

Pentru o persoana ce sufera de anxietate, cea mai mare bariera este sa gaseasca fericirea langa un partener care adesea este neintelegator. Este greu sa identifici o boala care nu are logica. Din acest motiv, partenerul unei persoane ce sufera de anxietate este de multe ori lasat fara ajutor, frustrat si confuz.

Daca iubiti pe cineva care sufera de anxietate, folositi educatia pentru a castiga inapoi puterea. Aici gasiti trei sfaturi bine de stiut despre aceasta raspandita si debitata boala.

Anxietatea epuizeaza energia noastra naturala

Citeste continuarea articolului aici: 3 lucruri importante ce trebuie stiute despre anxietatea persoanelor iubite

Articole similare

Cele mai citite